Gratis quick wins voor de feestdagen

Gratis quick wins voor de feestdagen 1

Hoe zorg je er voor dat klanten jou, je product of dienst weten te vinden tijdens de feestdagen van 2020? Download dan gratis onze nieuwste whitepaper hier!

CutTheWeb en De Online Expeditie hebben samen een whitepaper geschreven waarin we je wegwijs maken in kansen voor de komende feestdagen! Mocht je naar aanleiding van deze whitepaper meer willen weten of graag in gesprek komen, neem dan contact op met jouw contactpersoon of via info@cuttheweb.nl of info@deonlineexpeditie.nl.

Feestdagen 2020

Dat de komende feestdagen bijzonder worden zal niemand verbazen. Het is dan ook een interessante vraag of mensen eerder gaan zoeken naar cadeautjes voor de feestdagen ten opzichte van vorig jaar en gaat men dit jaar meer besteden dan andere jaren of gaat juist de hand op de knip?

Het gemiddelde aankoopproces begint (vaak) al ruim voordat de conversie plaatsvindt. In deze gratis whitepaper richten we ons op de belangrijkste tips and tricks zodat jij nog op tijd bent om te profiteren van de komende feestdagen. Tot slot lichten we nog een aantal andere ‘bijzondere dagen’ uit die mogelijk ook interessant kunnen zijn voor jouw business.

2019

Vorig jaar (2019) bedroeg de digitale wereldwijde omzet in de detailhandel zo’n $ 723 miljard. Dat was een stijging van 8% t.o.v. het jaar daarvoor (2018), een nieuw record*. Belangrijk onderdeel hiervan was dat de fysieke winkels een cruciale rol hebben gespeeld bij het doen van online aankopen en de online zichtbaarheid. Dit was een goede wisselwerking, want ook in de fysieke winkels speelde online een belangrijke rol. 88% van de Nederlandse shoppers zocht eerst online voordat zij een aankoop in een fysieke winkel deden**.

Neem onze learnings mee naar de naderende feestperiode en maak er een succesvol(ler) einde van!

*Bron: Drive sales and reach more customers with Google
**Bron: Google Data/KANTAR, Smart Shopper 2020 Study, Netherlands, Sweden, May 2020. n=1.500 per market, equally distributed per product category