Project Description

Coral Estate Luxury Resort

Wat doet Coral Estate Luxury Resort?

Coral Estate Luxury Resort is een luxe resort op Curaçao dat zich inzet om jou de beste vakantie van je leven te bezorgen.

Er zijn veel luxe voorzieningen zoals; 4 restaurants, 2 bars, een duikschool, een wellness centrum, winkels voor kleding en souvenirs, autoverhuur en een makelaar. Daarnaast worden er diverse activiteiten georganiseerd zoals; wandelen, fietsen en andere uitstapjes in de spectaculaire landschappen van Curaçao.

Alle appartementen beschikken over zeer comfortabele bedden, een prachtig uitzicht en ruime badkamers.

Wat doen wij?

Voor Coral Estate Luxury Resort, hebben wij een grote rol gespeeld in het bouwen van de nieuwe website. Dit proces hebben wij begeleid, in het begin stadium waar we nauw betrokken bij het design van de website. Uiteraard hebben we er voor gezorgd dat we website goed meetbaar is waarbij vooral E-commerce van grote waarde is.

Verder hebben we branding campagnes gevoerd op Google Ads en Facebook Ads, vooral op Curaçao. We zijn nu bezig met Google Ads zoekcampagnes en remarketing campagnes, waarbij de focus ligt op boekingen.

CutTheWeb klant Coral Estate Luxury Resort
Naar Coral Estate Luxury Resort

Kunnen jullie dat ook voor mij?

Zeker! Laat het aan ons weten en dan gaan we er samen eens naar kijken onder het genot van een bakkie koffie, fysiek of middels video bellen.

Contact