Project Description

A brand new story

Wat doet A brand new story?

A brand new story brengt mensen en organisaties in beweging door het vangen, schrijven en delen van veranderverhalen. Dat zijn persoonlijke verhalen over zoeken, vallen, opstaan, doorgaan én verder komen – die mensen nader tot elkaar brengen, in beweging zetten of ergens bij betrekken. Als het doel maar is: ontwikkelen, veranderen, inspireren. Dat doet Teus omdat ze gelooft in de kracht van echte verhalen van echte mensen. Persoonlijke, concrete verhalen verbinden en versterken, individueel en gezamenlijk. Als een motor die de accu oplaadt – van mensen, van teams en van organisaties.

Wat doen wij?

CutTheWeb heeft voor A brand new story een WordPress-site gemaakt, en helpt met het onderhouden daarvan. Zo blijft de site helemaal up-to-date en werkt hij het best. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar verbeteringen, die kunnen helpen om de doelgroep van de verhalen van Teus beter te bereiken en te vergroten.

Naar A brand new story

Kunnen jullie dat ook voor mij?

Zeker! Laat het aan ons weten en dan gaan we er samen eens naar kijken onder het genot van een bakkie koffie, fysiek of middels video bellen.

Contact