Project Description

Aakes

Wat doet Aakes?

AAKES is Lars, dé Customer Service Consultant. Hij zorgt voor blije medewerkers en daarmee blije klanten. En blije klanten zorgen voor meer omzet!

Wat doen wij?

Allereerst hebben we AAKES geholpen met een nieuwe website. Meedenken in de websitestructuur, de flows, maar ook de content en SEO. Na lancering van de website, hebben we dit meetbaar gemaakt in Google Analytics. We hebben hier doelen ingesteld en Remarketinglijsten aangemaakt. Dit biedt AAKES op termijn enorm veel inzichten in het gedrag van de doelgroep. Dan moeten we wel de doelgroep bereiken ;-). Dit helpen we boosten met meerdere Google Ads campagnes die we hebben ingericht en continu analyseren en optimaliseren. Daarnaast blijven we kansen spotten in de data die we genereren in Google Analytics. Op basis van de doelstellingen en deze data sturen we de campagnes bij en zorgen we voor het optimale resultaat: Relevante websitebezoekers en leads.
CutTheWeb klant AAKES
Naar AAKES

Kunnen jullie dat ook voor mij?

Zeker! Laat het aan ons weten en dan gaan we er samen eens naar kijken onder het genot van een bakkie koffie, fysiek of middels video bellen.

Contact