Project Description

Celery Payroll

Wat doet Celery Payroll?

Celery is de beste online payroll & HRM software voor Curaçao, Sint Maarten, Aruba, Caribisch Nederland en Suriname. Met Celery is het gemakkelijk salarissen online te regelen, loonstrookjes uit te draaien en belangrijke HRM-zaken online te regelen. Hierdoor wordt er erg veeltijd bespaard. De Celery software is geschikt voor MKB ondernemers, high profile enterprise bedrijven, administratiekantoren en pensioenverzekeraars. Naast software biedt Celery, via hun Academy ook diverse cursussen aan op het gebied van payroll en HRM.

Wat doen wij?

Celery Payroll is al 3 jaar onze klant! Voor Celery houden we ons vooral bezig met Google Ads, waaronder remarketing campagnes. Maar ook hebben we ze begeleid met het omzetten van de oude naar een nieuwe website en spreken we ze 1x in de maand over de voortgang en vooral de strategie en doelen van de komende maand. Hartstikke leuk dus!
Celery Payroll 1
Naar Celery

Kunnen jullie dat ook voor mij?

Zeker! Laat het aan ons weten en dan gaan we er samen eens naar kijken onder het genot van een bakkie koffie, fysiek of middels video bellen.

Contact