Project Description

Danvest

Wat doet Danvest?

Danvest is een innovatief bedrijf in dieseltechnologie dat systemen in wind-diesel en solar-diesel ontwerpt en ontwikkelt voor andere bedrijven. Ze zijn een solide, industrieel, neutraal en positief bedrijf en zitten in de business “hybrid power”. Ze zijn het groene alternatief (want brandstofbesparingen = minder CO2) voor conventionele dieselgeneratoren.

Wat doen wij?

Voor dit bijzondere bedrijf is de doelgroep erg specifiek en het is onze taak om die doelgroep te bereiken met de juiste boodschap. Dit doen we met Google Ads, ook wel AdWords, waar we campagnes maken op merknaam en specifieke zoekwoorden. Om top of mind te blijven bij de doelgroep zetten we remarketing op allerlei manieren in, via “display”, “search” en YouTube. Danvest heeft te maken met een relatief lang beslissingsproces, waardoor dit soort campagnes onmisbaar zijn. We analyseren de resultaten in AdWords en Analytics, zodat we de campagnes waar nodig kunnen bijsturen.

CutTheWeb klant Danvest
Naar Danvest

Kunnen jullie dat ook voor mij?

Zeker! Laat het aan ons weten en dan gaan we er samen eens naar kijken onder het genot van een bakkie koffie, fysiek of middels video bellen.

Contact