Project Description

Infopunt Zorg

Wat doet Infopunt Zorg?

Infopunt Zorg is een platform voor werkenden, werkzoekenden en werkgevers in de zorg. Hier is een heleboel informatie te vinden over de verschillende facetten van de zorg, maar ook vacatures, stageplekken en opleidingen staan op de website. Voor iedereen die in of met de zorg werkt, staat hier een heleboel nuttige informatie. Wil je meer weten over de zorg? Alle vragen worden beantwoord op de website.

Wat doen wij?

Aanvankelijk hebben we een aantal campagnes gestart via Facebook Advertising en Adwords (Google Ads). Die campagnes onderhouden en optimaliseren we nog steeds elke maand, en natuurlijk rapporteren we maandelijks aan Infopunt Zorg in begrijpelijke taal op een toegankelijke manier. We zijn ook voor ze bezig op het spannende terrein van remarketing; bezoekers van je website opnieuw benaderen en ondersteunen bij de promotie van bepaalde events, zoals de Sterk in je Werk Week en de Zorg.ik beurs.

CutTheWeb klant Infopunt Zorg
Naar Infopunt Zorg

Kunnen jullie dat ook voor mij?

Zeker! Laat het aan ons weten en dan gaan we er samen eens naar kijken onder het genot van een bakkie koffie, fysiek of middels video bellen.

Contact