Project Description

Leger Des Heils

Wat doet Leger des Heils?

Leger Des Heils staat in de traditie van christelijk geloof. Het leger Des Heils heeft een internationale beweging en behoort daarom tot de universele christelijke kerk. Wat ze willen is nadruk leggen op een geïntegreerde aanpak binnen onze dienstverlening. Jongeren en kinderen bereiken en hen erbij betrekken. Instaan voor de mensen aan de rand van de samenleving en hen dienen. En nieuwe initiatieven aanmoedigen binnen de missie.

Wat doen wij?

Leger Des Heils is een goed doel. Dit betekent dat wij een Google Grants campagne voor ze beheren. Dat wil zeggen dat ze tot $10.000 gratis advertentietegoed krijgen van Google. Daar kunnen wij wat mee! We maken advertenties die meer website bezoekers genereren.

Een grappig feitje is dat zij bij ons kwamen omdat ze te weinig gastoudergezinnen konden vinden. Na onze Ads-campagne waren de aanmeldingen niet alleen verdubbeld, ze hadden geen plek meer voor gezinnen. Lekkere campagne, dus!

CutTheWeb klant Leger des Heils
Naar Leger des Heils

Kunnen jullie dat ook voor mij?

Zeker! Laat het aan ons weten en dan gaan we er samen eens naar kijken onder het genot van een bakkie koffie, fysiek of middels video bellen.

Contact