Project Description

Parking Centrum Oosterdok

Wat doet Parking Centrum Oosterdok?

Parking Centrum Oosterdok beheert de grootste parkeergarage van de Amsterdamse binnenstad, vlak bij het Centraal Station. Parking Centrum staat voor betaalbaar, snel en veilig parkeren. De garage is 24 uur per dag open en beheerd en ligt vlak bij NEMO, het Scheepvaartmuseum en Hannekes Boom. Het is een garage die voor mindervaliden of met de rolstoel ook makkelijk bereikbaar is. Ook de fiets kan gestald worden, en bij Parking Centrum kan je zelfs je auto professioneel en milieuvriendelijk laten wassen.

Wat doen wij?

Wij hebben Parking Centrum Oosterdok in het begin geholpen met het opzetten van een spoed campagne in verband met media-aandacht. Sindsdien houden we ze elke maand up-to-date over de ontwikkelingen in de AdWords, nu Google Ads genaamd, campagnes, die we ook optimaliseren, onderhouden en verder uitbreiden. We hebben ook geholpen bij de creatie van een video-animatie. Deze animatie draaide bijvoorbeeld voorafgaand aan YouTube-filmpjes en vertelt de kijker waarom Parking Centrum Oosterdok zo’n goed idee is.

CutTheWeb klant Parking Centrum Oosterdok
Naar Parking Centrum Oosterdok

Kunnen jullie dat ook voor mij?

Zeker! Laat het aan ons weten en dan gaan we er samen eens naar kijken onder het genot van een bakkie koffie, fysiek of middels video bellen.

Contact