Project Description

RDG Kompagne

Wat doet RDG Kompagne?

rdgKompagne is de grootste leverancier in Nederland op het gebied van communicatiehulpmiddelen (of spraakcomputers), aangepaste bedieningen en omgevingsbediening voor mensen met een handicap. Daarnaast passen zij hulpmiddelen aan voor een optimale integratie in de leefomgeving van de gebruiker maar begeleiden zij ook instellingen bij de invoering van communicatietechnologie ten behoeve van mensen met handicaps.

Daarom werken zij ook nauw samen met alle ziektekostenverzekeraars en zorgkantoren in Nederland, met gemeentes en met het UWV. Ook is RdgKompagne deelnemer van Nederlandse en Internationale onderzoeken en projecten voor de ontwikkeling van nieuwe hulpmiddelen. Een belangrijke speler dus in de zorgsector!

Wat doen wij?

Nadat wij al de Google Ads campagnes voor Eelke Verschuur deden mochten wij ook voor RdgKompagne aan de slag! Eelke Verschuur is overigens onderdeel van RdgKompagne. Waar Eelke Verschuur zich meer op de consumentenmarkt richt, focust RdgKompagne zich meer op instellingen en therapeuten.

Naast de Google campagnes hebben we deze uitgebreid naar Microsoft Bing. Ook hebben we een usability scan gemaakt van de webshop. Onze inzichten, gecombineerd met de marktkennis bij rdg en de developers van Hybridd, wordt er binnenkort een nieuwe webshop opgeleverd waar bezoekers makkelijker hun weg kunnen vinden. Daarnaast ondersteunen we ook bij SEO en adviseren we ze zo nu en dan over social media.

Naar RDG Kompagne
Naar RDG Kompagne webshop

Kunnen jullie dat ook voor mij?

Zeker! Laat het aan ons weten en dan gaan we er samen eens naar kijken onder het genot van een bakkie koffie, fysiek of middels video bellen.

Contact