Project Description

Reuzado

Wat doet Reuzado?

Reuzado ICT Services is een heel leuk bedrijf in Halfweg. Ze bieden allerlei soort ICT dienstverlening aan, van datavernietiging, migratie en installatie tot en met het afvoeren van oude hardware. Ze gaan geen ICT vraagstuk uit de weg, ze zijn er om te ontzorgen en bieden alleen simpele en werkbare oplossingen.

Wat doen wij?

Wij adviseren Reuzado in waar wij nog online groeikansen voor ze zien. Denk hierbij aan contentstrategie, Social Media strategie, SEO scan en strategie, Google Ads review en advies, tot en met uitvoering kwamen hierbij aan bod. Maar we zijn uiteraard begonnen met het creëren van inzicht en genereren van de juiste data, het stukje meetbaarheid op orde maken dus met de meest relevante touchpoints op de website van Reuzado. Daaropvolgend pakken we stap voor stap de actiepunten op naar aanleiding van ons advies en de strategieën die we hebben bepaald en uitgewerkt.

Naar Reuzado

Kunnen jullie dat ook voor mij?

Zeker! Laat het aan ons weten en dan gaan we er samen eens naar kijken onder het genot van een bakkie koffie, fysiek of middels video bellen.

Contact