Project Description

Sieraad Laten Maken

Wat doet Sieraad Laten Maken?

De naam zegt het reeds: bij deze winkel kun je een volledig persoonlijk sieraad laten ontwerpen, maar je kunt er ook terecht voor reparatie of modificatie van een bestaand stuk. Het grote doel van dit atelier is het opnieuw draagbaar maken van een sieraad. Een ring, armband of collier is immers veel meer waard als het gedragen wordt, dan wanneer het ligt te verstoffen in een kastje. Met een enorme kennis van zaken, een groot vakmanschap en natuurlijk een flinke dosis passie en inspiratie, gaat het team voor je aan de slag om jouw dierbare herinnering of erfstuk te maken tot iets wat jij met trots kan dragen.

Wat doen wij?

Omdat Sieraad Laten Maken onderdeel is van Goudsmid Marijke Mul, overlappen de werkzaamheden die we voor deze klant doen veel. We ondersteunen ze onder andere met search engine optimization (zoekmachine-optimalisatie, ook wel SEO genoemd), maar doen voornamelijk veel met Google Ads voor ze. Het is een leuke en gezellige klant met een hoop kennis, en een enorme passie voor hun eigen vak. Dat is altijd geweldig om voor te werken!

Naar Sieraad laten maken

Kunnen jullie dat ook voor mij?

Zeker! Laat het aan ons weten en dan gaan we er samen eens naar kijken onder het genot van een een bakkie koffie, fysiek of middels videobellen

Contact