Project Description

Sietske Koene Mode

Wat doet Sietske Koene Mode?

Bij Sietske Koene Mode vind je een up-to-date collectie damesmode van kwalitatief hoogwaardige merken die onderling prima zijn te combineren.  Onderscheidende kwaliteit en service in een ongedwongen sfeer. Een vakkundig team weet alles over pasvormen en mooie combinaties.
En dit als sinds 1886. Daardoor is Sietske Koene Mode ‘in de mode’ in Zaanstreek/Waterland en in Noord Holland een begrip. Geschiedenis en vakmanschap wat je voelt in de ‘stenen winkel’ van de 4e generatie Koene en het enthousiaste en vakkundige team.

Wat doen wij?

Wij helpen/begeleiden/coachen Sietske Koene Mode bij hun online marketing. Zo hebben we samen gezorgd dat hun nieuwsbrief meetbaar is in Google Analytics. We helpen/begeleiden/coachen bij hun diverse SEO werkzaamheden. Daarom hebben we minimaal 1x in de maand contact met elkaar, om naar de resultaten te kijken maar vooral te kijken wat er nog meer verbeterd kan worden.
Onze klant Sietske Koene Mode
Naar Sietske Koene Mode

Kunnen jullie dat ook voor mij?

Zeker! Laat het aan ons weten en dan gaan we er samen eens naar kijken onder het genot van een bakkie koffie, fysiek of middels video bellen.

Contact