Project Description

Social Media Wijs

Wat doet Social Media Wijs?

Social Media Wijs gelooft in de kracht van social media, ook voor kinderen. Ze geven les en verkopen lespakketten aan scholen om te zorgen dat mensen al op jonge leeftijd leren hoe ze op een verantwoorde en slimme manier met social media zoals Facebook en Twitter om kunnen gaan. Op hun website geven ze ook allerlei handige tips, voor kinderen maar ook voor ouders en docenten.

Wat doen wij?

Voor Social Media Wijs hebben we onder andere een usability-analyse gedaan. Dat wil zeggen dat we hun website helemaal hebben doorgelicht op het gebied van “bruikbaarheid”. Vervolgens hebben we Social Media Wijs geadviseerd over de resultaten – niet in een ondoorzichtig rapport van cijfertjes en grafiekjes, maar in een presentatie in begrijpelijke taal. Daarna hebben ze een prachtige nieuwe website gebouwd!

We hebben ook het Ads-account eenmalig “strakgetrokken”, en een training gegeven over hoe je een blog zo slim mogelijk kunt schrijven, neerzetten en verspreiden. Ze schrijven erg goede artikelen die zeer de moeite waard zijn!

CutTheWeb klant Social Media Wijs
Naar Social Media Wijs

Kunnen jullie dat ook voor mij?

Zeker! Laat het aan ons weten en dan gaan we er samen eens naar kijken onder het genot van een bakkie koffie, fysiek of middels video bellen.

Contact