Referenties

Referenties

Wat onze klanten zeggen…

Wat onze klanten zeggen…

Hoewel ik nog maar net met CutTheWeb samenwerk, lijkt het alsof ik al jaren over de vloer kom. Het voelt als thuis.

Kitty Carels – Klittenbandwinkel

CutTheWeb is een enthousiaste club mensen en heerlijk om mee te sparren. Ze zijn heel goed in ‘out of the box’ denken en het levert nog goede resultaten op ook! :-)

Sjanneke van der VeldenrdgKompagne

Betrokkenheid (en eerlijkheid ;)) is top. Altijd authentiek… dat is goed voor het vertrouwen, dat je waar voor je geld krijgt.

Richard Wolfe – Amsterdam Cricket Academy

Al 6 jaar ondersteund CutTheWeb ons met verschillende taken. Denken altijd mee en altijd in oplossingen! Fijn contact en goede communicatie, kijken altijd waar nieuwe kansen liggen. Top!

Sanne Louw – Stichting Kikid

Voor ons als moderetailers sinds 1886 is het van belang om een ‘coach’ te vinden die het metier van MKB en Retail kent inclusief de valkuilen die ook bestaan door eigenwijs gedrag van ondernemers zelf. In Cut the Web hebben wij die coaches gevonden. Met uitstekend vakmanschap en uitstekende service staat het CutTheWeb team naast ons en houdt ons up-to-date en daagt ons uit met alle ins en outs op het gebied SEO.

Dirk Koene – Sietske Koene Mode

Juist dat eigenwijze, enthousiaste én doelgerichte: ‘Teus, denk hieraan, écht doen!’ En het snelle uit de brand helpen, als er even hoge nood is. Maar ook meedenken over de langere termijn.

Teus Lebbing – A Brand New Story

CutTheWeb heeft kennis van zaken, is zorgvuldig en prettig in het contact. Een positieve en heldere communicatie over materie waar ik zelf niet goed in thuis ben, professioneel én met plezier.

Wendy van der Veen – Infopunt Zorg

Jullie zijn proactief en altijd erg behulpzaam. Fijn om mee samen te werken!

Mark Miedema – Stichting Kikid

CutTheWeb staat als een huis, is rots in de branding. Altijd snel, spetterend, uitzonderlijk up to date en levert een prachtig en uniek resultaat.

Wendelina TimmermanHooridee

Goed bezig, gaat er 100% voor en geeft niet op tot het gestelde doel is bereikt!

Bastiaan JansenTrans-Europe Batteries

Brede belangstelling, brede empathie, brede interesse, brede kennis, brede ervaring, maar ook brede lach.

Tanja HuismanHet Cijferparadijs

CutTheWeb kwam op mijn pad omdat zij het Google Ads account beheerden van één van mijn klanten. We zijn destijds gezamenlijk aan de slag gegaan om dat account beter te laten presteren en dat is gelukt. Daarna lag onze focus op het genereren van nog meer conversies. Ik heb vooral te maken gehad met Daisy Vroomans-Verhagen. Haar werkwijze is te typeren als snel, vriendelijk en gestructureerd. Ze is echt de spin in het – zeer toepasselijke – web :-) De ondersteuning die CTW biedt is een team effort en Daisy kanaliseerde dat zorgvuldig. Daardoor versnippert de communicatie niet en houd je als klant goed zicht op het totaalplaatje.

Sonja van Vuren – Soncere Marketing en Communicatie

Even een groot compliment over hoe functioneel en visueel fijn het platform is geworden. Alles werkt heel smooth. Ik ben er erg blij mee!

Rogier Reker –  Community manager Groen Kapitaal provincie Noord-Holland.

Met een team van specialisten een autoriteit op zoekmachine gebied! Het is altijd prettig samenwerken met goede resultaten.

Peter van Ackooy – SkySurf Webdevelopment

Ook enthousiast?

Laat het aan ons weten en dan gaan we samen kijken naar jouw online marketing kansen onder het genot van een bakkie koffie, fysiek of middels video bellen.

Neem contact op