Shopping advertising

Google Shopping, dit zijn de productadvertenties met afbeeldingen en prijzen die je in Google ziet als je zoekt op bepaalde producten. Hierin vergelijk je online producten en prijzen van diverse bedrijven/winkels. Wil je ook hiertussen staan? Daar kunnen wij je bij helpen.

Shopping advertising 1

Heb je een webshop? Dan is shopping een van de kanalen die waarschijnlijk interessant voor je is! Het is uiteraard mede afhankelijk van je branche, techniek en/of je concurrerende prijzen hebt. Wij hebben e-commerce klanten waarvoor we dit succesvol ingericht hebben en beheren.

Shopping advertenties kunnen uit twee soorten bestaan. De eerste is een “Product”-advertentie. Deze advertenties laten één specifiek product zien, met de gedetailleerde informatie die daarbij hoort. Titel, omschrijving en prijs bijvoorbeeld, maar ook de naam van je winkel en waar ze je kunnen vinden. De tweede soort is een “Showcase”-advertentie. In dit soort advertenties laat je meerdere producten zien die verwant zijn.

Shopping inzetten heeft verschillende voordelen. Je kan meer kwalitatief goede bezoekers genereren, maar ook meer verkopen, lagere kosten per verkoop (CPA) en een gunstigere ROAS (Return On Ad Spend). Om de Google Ads strategie te versterken zetten we Shopping vaak in, in combinatie met andere campagnes.

Wist je dat wij zijn uitgekozen als vakexpert bij de Shopping Awards 2022!?

Dat betekent dat wij samen met de consument (50% van de stemmen) en andere vakexperts (50% van de stemmen) mogen bepalen wie de Shopping Awards 2021 gaat winnen. Lees hier meer over de Shopping Awards.

CutTheWeb Shopping Awards Expert 2022
Shopping advertising 2

Starten met Shopping advertenties?

Vul het contactformulier in, mail info@cuttheweb.nl of bel 036-5472122. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en Daisy helpt je op weg met je Shopping Ads strategie!