Ons team

Ons team bestaat uit hele leuke mensen ;-). Wil je meer lezen over onze specialisaties, opleidingen of hobby’s? Maak alvast digitaal kennis met het team van CutTheWeb!

Mede-eigenaar en COO Bart Hoogervorst

Bart

Mede-eigenaar, Meetbaarheid & Google Brain

Bart is onze ‘Rain Man’. Hij weet (bijna) alles uit zijn hoofd. Wil je hoger komen in de organische zoekresultaten? Bart is je man. Ook in Google Ads en Analytics is hij meer dan thuis. Een echte troubleshooter met een enorm analytisch vermogen! Gelukkig is hij een stuk makkelijker in de omgang dan de echte Rain Man. ;-)

Meer over Bart
Ons team 1

Daisy

Mede-eigenaar, Ads & strategie expert

Online marketing is Daisy’s ding en vindt ze een geweldige wereld. Ondernemers op strategisch niveau adviseren tot en met het inrichten van Google Ads campagnes ligt in haar straatje. Ze krijgt energie van werken met ondernemers en professionals die passie hebben voor hun vak. En vooral om ze te helpen  groeien!

Meer over Daisy
Ons team 2

Derk

Inspirerende denktank, concept & strategie

Derk houdt zich voornamelijk bezig met concepten, strategie en acquisitie. Hij is ook een enorm inspirerende denktank waar altijd nieuwe ideeën uit komen. Maar het is ook altijd meteen gezellig als hij er is. Zelfs nu hij niet meer de eigenaar is werken we nog steeds fijn samen en is hij betrokken bij CTW.

Meer over Derk
Jordy Groot - Conversie optimalisatie & usability expert

Jordy

Usability & Conversie optimalisatie

Jordy is van alle markten thuis is, ooit begonnen met het bouwen van websites. Nu gespecialiseerd in usability en conversie optimalisatie, en enorm gedreven. Je kunt echt van ‘m op aan en hij durft ook best ergens in te duiken als verder niemand het weet. Hij houdt van voetbal (AJAX!) en heeft een flinke dosis humor. Een gezellige kerel!

Meer over Jordy

Wil je direct aan de slag?

Neem contact op
Of bekijk onze specialismes