Ons team

Ons team bestaat uit hele leuke mensen ;-). Wil je meer lezen over onze specialisaties, opleidingen of hobby’s? Maak alvast digitaal kennis met het team van CutTheWeb!

Mede-eigenaar en COO Bart Hoogervorst

Bart

Mede-eigenaar, Meetbaarheid & Google Brain

Wil je hoger komen in de organische zoekresultaten? Dan moet je echt bij Bart zijn, met zijn snelle brein en expertise in Google Ads en Analytics. Een echte troubleshooter is hij bovendien, met een groot analytisch vermogen. Samen met Daisy staat hij tegenwoordig aan kop van CutTheWeb.

Meer over Bart
Ons team 1

Daisy

Mede-eigenaar, Ads & strategie expert

Als geen ander beheerst Daisy de kneepjes van online marketing en daar laat ze klanten maar al te graag de vruchten van proeven. Ondernemers en professionals die willen groeien en bloeien kunnen dag en nacht bij haar aankloppen voor strategisch advies en Google Ads-campagnes. Met dezelfde gedrevenheid leidt zij – samen met kersverse compagnon Bart – haar eigen bedrijf: CutTheWeb.

Meer over Daisy
Derk Pas CutTheWeb

Derk

24/7 denktank, concept & strategie

Derk is de man van de slimme concepten en strategieën. Als niemand hem tegenhoudt, wijdt hij daar met gemak al zijn dagen en nachten aan, op zoek naar de beste oplossing voor de klant. Na 12 jaar bezielde leiding, heeft hij het CTW-roer overgedragen aan dreamteam Daisy en Bart (maar hij is zo weer ingevlogen als back-up, mocht dat nodig zijn).

Meer over Derk
Jordy Groot - Conversie optimalisatie & usability expert

Jordy

Usability & Conversie optimalisatie

Jordy begon ooit met het bouwen van websites, maar zijn specialisme breidde zich al snel uit met usability en conversie-optimalisatie. Dat betekent dat hij graag in de data van jouw website duikt en de interessante cijfers tevoorschijn tovert. Zijn doelstelling is om het internet beter te maken voor zijn gebruikers, waaronder natuurlijk zijn gekoesterde klanten van CTW én die van zijn eigen bedrijf De Online Expeditie.

Meer over Jordy

Wil je direct aan de slag?

Neem contact op
Of bekijk onze specialismes