cuttheweb over betrouwbaar eerlijk betrokkenCutTheWeb is een bureau in online marketing. We hebben een team van vier mensen, die nauw samenwerken en ieder een heel eigen specialisatie hebben. Door met z’n allen naar the bigger picture te kijken en individueel in te zoomen op onze specialisatie, kunnen we onze klanten zo goed mogelijk helpen; niet (alleen) met een “snelle fix”, maar met een duurzame oplossing.


Ons Team

Ons team bestaat uit vier superleuke mensen. Wil je meer lezen over onze specialisaties, opleidingen of hobby’s?

Lees verder over het team van CutTheWeb.


Onze Werkwijze

We hebben eigenlijk maar twee strenge regels: kom afspraken na, en adviseer de klant zoals je je beste vriend zou adviseren. Overweeg je een samenwerking met CutTheWeb, maar wil je eerst zeker weten dat onze visie wel bij die van jou past?

Kom meer te weten over onze werkwijze.


Goede doelen

We werken graag voor goede doelen. Google ook. Daarom biedt Google 10.000 euro gratis advertentietegoed aan voor goede doelen. Daar moet je wel voor in aanmerking komen. Het aanvragen van zo’n “grant” doen wij op basis van het principe no cure, no pay. Je loopt dus geen enkel risico.

Leer meer over Ads en Google Grants.


Referenties

We kunnen vanalles over onszelf vertellen, maar het woord van een ander weegt 10x zwaarder. Onze klanten zijn ons heilig. Als wij hard (maar vooral ook slim) werken, worden onze klanten succesvol. Daar worden wij blij van en dat maakt ons leven weer leuker.

Bekijk onze referenties.