Wie zijn wij?

CutTheWeb is een eigenwijs online marketingbureau. We hebben een team, waarbij ieder hun eigen vakgebied en specialisatie heeft. Door met z’n allen naar the bigger picture te kijken en individueel in te zoomen op onze specialisatie, kunnen we onze klanten zo goed mogelijk helpen. Niet alleen met een “snelle fix”, maar met een duurzame oplossing.

CutTheWeb (CTW)

1. Cut The Crap – No nonsense marketing, waarbij we geen bla bla verkopen, maar gaan voor meetbare groei, dat we ook voor jou inzichtelijk maken.

2. Cut The Web – We helpen je bij het vinden van dat stukje online dat voor jouw organisatie het beste werkt.

Het is onze missie om MKB bedrijven te laten groeien, met een team van specialisten en een flexibele schil aan partners, waarmee we het hele (online) marketing umfeld kunnen aanbieden.
Strategische lange termijn groei en partnerschap is waar we voor gaan. De groeidoelstellingen en strategie van een bedrijf vertalen naar online (strategie), om daarmee een (online) bijdrage te leveren aan het bedrijfsresultaat. Dat vinden we het allerleukste en onze klanten natuurlijk ook ;).
Meer over ons lezen? Lees hieronder meer over de 6 kernwaarden van CutTheWeb. 
Over Ons 1

Wil je de mogelijkheden bespreken? Wij denken graag met je mee!

Aan de slag!
Over Ons 1

Wil je de mogelijkheden bespreken? Wij denken graag met je mee!

Aan de slag!

Adviseer de klant zoals je je beste vriend zou adviseren

We willen onze klanten zo goed mogelijk leren kennen, om zo goed mogelijk in de huid van de doelgroep te kunnen kruipen. Daarbij vinden we persoonlijk contact erg belangrijk, met een mix van professioneel, informeel en fun. Waarbij we lekker onszelf kunnen blijven.

Groei, daar gaan we voor

Een bedrijf dat groeit, waar wij een bijdrage aan kunnen leveren, passend bij de doelstellingen, daar worden ook wij blij van. Groei in vindbaarheid, zichtbaarheid, websitebezoekers, naamsbekendheid, meer leads, klanten en omzet. Daarbij inzicht geven met passende strategieën/rapportages/dashboards en blijven sparren met elkaar.

Hard werken en hard leven

We werken heel flexibel. Werken en leven gaan volgens ons hand-in-hand: twee belangrijke dingen die elkaar versterken, ondersteunen en inspireren. We hebben als collega’s veel digitaal contact met elkaar en komen 1 keer per week fysiek bij elkaar, mits er niet iets als een lockdown is. Heel toevallig is deze dag op vrijdag, wat natuurlijk niets te maken heeft met de vrijdagmiddagborrel ;).

Op deze manier kan iedereen zijn/haar week indelen zoals dat voor diegene past. Goed afgestemd met onze topklanten uiteraard!

Afspraken nakomen, zo simpel kan het zijn

We komen onze afspraken na. Dat klinkt heel vanzelfsprekend, maar dat is het in de praktijk zeer zeker niet. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.

Van A tot Z

We zijn dé sparringpartner voor de (online) marketingwereld. We kijken naar het grote plaatje en gaan voor een duurzame oplossing. Een team van specialisten zorgt voor up to date kennis en ervaring. Onze flexibele schil van partners vullen onze expertises waar nodig aan.

Lange termijn samenwerking, zonder wurgcontracten

Een samenwerking gaan we wat ons betreft niet aan voor even, maar zien we als een lange termijn samenwerking, waarbij we beide streven naar het behalen van de doelstellingen van jouw organisatie.

Het optimaliseren van dit resultaat is een continu proces van data genereren, inzicht creëren, bijsturen en aanvullen. Daarbij moet het vooral leuk zijn voor ons beide! Is het niet meer leuk? Dan is uit elkaar kunnen gaan wel een prettig idee. Kortom, geen maandenlange contracten, maar een opzegtermijn van één kalendermaand.

Do you like us?

Vragen, opmerkingen, klachten of complimenten? We horen het graag!

Neem contact met ons op

c·t·w·er

(de; m; meervoud: ctw’ers)

Bekijk ons team

Werkwijze

Als je bij ons komt, maken we eigenlijk altijd een afspraak voor “opzet + 3 maanden”. Zo kunnen we in drie maanden bewijzen dat we vooruitgang boeken. Daarna hanteren we een opzegtermijn van één kalendermaand. Als je niet tevreden bent, kun je gewoon weg. Gelukkig zijn onze klanten meestal heel tevreden. Soms gaan ze zelfs weg omdat ze té tevreden zijn en te veel opdrachten binnen krijgen!

Bekijk onze werkwijze

Referenties

We kunnen vanalles over onszelf vertellen, maar het woord van een ander weegt 10x zwaarder. Onze klanten zijn ons heilig. Als wij hard (maar vooral ook slim) werken, worden onze klanten succesvol. Daar worden wij blij van en dat maakt ons leven weer leuker.

Bekijk onze referenties

Google en goede doelen

We werken graag voor goede doelen. Google ook. Daarom biedt Google $10.000,- gratis advertentietegoed per maand aan voor goede doelen. Daar moet je wel voor in aanmerking komen. Het aanvragen van zo’n ‘grant’ doen wij op basis van het principe no cure, no pay. Je loopt dus geen enkel risico.

Lees meer over Google Grants