Derk Pas – DerkteurDerk Pas Derkteur Cuttheweb

Derk is de oprichter van CutTheWeb en “Derkteur” van ons superteam. Hij houdt zich voornamelijk bezig met acquisitie, maar is ooit begonnen met AdWords en weet heel veel over bijna alles. Hij is ook een enorm inspirerende denktank waar altijd nieuwe ideeën uit komen.

Kom meer te weten over Derk.


Bart Hoogervorst – Google BrainBart-Hoogervorst-Cuttheweb-SEO-transparant

Bart is onze rainman. Hij weet (bijna) alles uit zijn hoofd. Wil je hoger komen in de organische zoekresultaten (SEO)? Bart is je man. Ook in AdWords en Analytics is hij meer dan thuis. Een echte troubleshooter met een enorm analytisch vermogen! En ook nog eens heel wat makkelijker in de omgang dan de echte Rain Man.

Lees meer over Barts talenten.


Daphne Pas CutTheWebDaphne Pas – Concept Queen

Daphne stelt de moeilijke vragen. De vragen waar je echt lang over na moet denken – maar tegelijkertijd de vragen die essentieel zijn voor het bouwen van een duurzaam merk. Ze weet precies de vinger te leggen op waar het “niet lekker loopt”, en is vervolgens haar gewicht in goud waard bij het oplossen daarvan.

Laat ons meer vertellen over Daphne.


Jordy Groot – Marketingmedewerker AdWords & Websites

Jordy is van alle markten thuis is, gespecialiseerd in AdWords en website-ontwikkeling, en enorm gedreven! Je kunt echt van ‘m op aan en hij durft ook best ergens in te duiken als verder niemand het weet. Hij houdt van voetbal en heeft een flinke dosis humor. Een gezellige kerel!

Inspireer jezelf met meer verhalen over Jordy.


Daisy Verhagen – AdWords- en strategie-expert Daisy Verhagen

Daisy werkte hiervoor bij het Google partnerprogramma, dus je begrijpt wel dat we erg trots zijn dat ze nu bij ons werkt. Ze wil onze klanten succesvol maken door het volledige proces van marketing te monitoren. Ze houdt van skiën, familie en van haar man!

Word enthousiast van Daisy’s ervaring.


Rik van Kan – Topsporter, ook op kantoorRik van Kan CuttheWeb CTW klein

Rik is onze superster! Hij speelt namelijk hockey op absoluut topniveau. En iemand met zoveel ambitie en doorzettingsvermogen kunnen we hier altijd gebruiken. Hij zet campagnes op en optimaliseert ze zodra mogelijk. Een echte topper!

Ga gauw op zoek naar meer informatie over Rik.


Frank Visser – Rotterdams recht voor z’n raap

Frank is een online marketeer met een hoop ervaring en net zoveel humor. Hij kan goed overweg met AdWords en Analytics, maar is ook een webbouwer met een paar mooie sites op zijn naam. Als accountmanager maakt en houdt hij onze partners blij!

Meer lezen over onze Rotterdammer, Frank.


Jamy Guldemond – Kantoormoederjamy guldemond

Jamy zorgt ervoor dat de rest van het team niet in zeven sloten tegelijk loopt. Ze regelt alle interne kantoorzaken en administratie, maar bijvoorbeeld ook dat iedereen iets leuks voor zijn verjaardag krijgt.

Kom meer te weten over Jamy.


Gabriëlla van de Kooij – Miss Webcaregabriella van de kooi kooij cuttheweb

Vanaf september 2017 bij ons aangesloten: Gabriëlla, onze nieuwe account manager. Een pittige dame met een hoop kennis en een positieve instelling.

Ontdek wat Gabriëlla allemaal kan.


Luke Pompe – Sneller dan z’n schaduw

Luke Pompe cuttheweb

Een duizendpoot die snel werkt en zich graag verbreedt én verdiept: Luke is ons uitvoeringskanon. Een knappe kop die het best tot zijn recht komt op de werkvloer en weet van aanpakken!

Lees hier meer over Luke.


Emma Valk-van de Klundert – “Ik heb gelijk, einde”

Emma Valk-van de Klundert

Emma is onze supercopywriter die ook nog eens wat grafische dingen in huis heeft. En ze is ook nog eens moeder van twee kinderen, dus ze kan alles aan en heeft altijd gelijk. Lekker duidelijk, gewoon.

Je wil vast meer weten over Emma, of niet soms?


Gijs de Jager

gijs de jager

Hier kun je binnenkort iets lezen over Gijs.