Daisy Verhagen – CEO & Ads- en strategie-expert Daisy Verhagen

Online marketing is Daisy’s ding en vindt ze een geweldige wereld. Ondernemers op strategisch niveau adviseren tot en met het inrichten van Google Ads campagnes ligt in haar straatje. Ze krijgt energie van werken met ondernemers en professionals die passie hebben voor hun vak. En vooral om ze te helpen  groeien!

Word enthousiast van Daisy’s ervaring.


Bart Hoogervorst – COO & Google BrainBart-Hoogervorst-Cuttheweb-SEO-transparant

Bart is onze rainman. Hij weet (bijna) alles uit zijn hoofd. Wil je hoger komen in de organische zoekresultaten (SEO)? Bart is je man. Ook in Ads en Analytics is hij meer dan thuis. Een echte troubleshooter met een enorm analytisch vermogen! En ook nog eens heel wat makkelijker in de omgang dan de echte Rain Man.

Lees meer over Barts talenten.


Derk Pas – Inspirerende denktankDerk Pas Derkteur Cuttheweb

Derk houdt zich voornamelijk bezig met concepten, strategie en acquisitie. Hij is ook een enorm inspirerende denktank waar altijd nieuwe ideeën uit komen. Maar het is ook altijd meteen gezellig als hij er is. Daarom werken we heel graag met hem samen!

Kom meer te weten over Derk.


Jordy Groot – Usability & Conversieoptimalisatie

Jordy is van alle markten thuis, is gespecialiseerd in Usability en Conversie-optimalisatie, vooral meer uit je website halen! Hij is enorm gedreven, je kunt van ‘m op aan en hij durft ook best ergens in te duiken als verder niemand het weet. Hij houdt van voetbal en heeft een flinke dosis humor. Een gezellige kerel!

Inspireer jezelf met meer verhalen over Jordy.