Derk Pas – DerkteurDerk Pas Derkteur Cuttheweb

Derk is de oprichter van CutTheWeb en “Derkteur” van ons superteam. Hij houdt zich voornamelijk bezig met acquisitie, maar is ooit begonnen met AdWords en weet heel veel over bijna alles. Hij is ook een enorm inspirerende denktank waar altijd nieuwe ideeën uit komen.

Kom meer te weten over Derk.


Bart Hoogervorst – Google BrainBart-Hoogervorst-Cuttheweb-SEO-transparant

Bart is onze rainman. Hij weet (bijna) alles uit zijn hoofd. Wil je hoger komen in de organische zoekresultaten (SEO)? Bart is je man. Ook in Ads en Analytics is hij meer dan thuis. Een echte troubleshooter met een enorm analytisch vermogen! En ook nog eens heel wat makkelijker in de omgang dan de echte Rain Man.

Lees meer over Barts talenten.


Jordy Groot – Marketingmedewerker Ads & Websites

Jordy is van alle markten thuis, is gespecialiseerd in AdWords (Ads) en website-ontwikkeling, en enorm gedreven! Je kunt echt van ‘m op aan en hij durft ook best ergens in te duiken als verder niemand het weet. Hij houdt van voetbal en heeft een flinke dosis humor. Een gezellige kerel!

Inspireer jezelf met meer verhalen over Jordy.


Daisy Verhagen – Ads- en strategie-expert Daisy Verhagen

Daisy werkte hiervoor bij het Google partnerprogramma, dus je begrijpt wel dat we erg trots zijn dat ze nu bij ons werkt. Ze wil onze klanten succesvol maken door het volledige proces van marketing te monitoren. Ze houdt van skiën, familie en van haar man!

Word enthousiast van Daisy’s ervaring.