Emma Valk-van de KlundertEmma is onze copywriter, en is daarnaast ook heel handig met grafische dingen. Ze vindt het heerlijk om creatief bezig te zijn met content. Ze is moeder van twee jonge zoons en is vier jaar manager geweest van het familieleven. Als moeder heb je altijd gelijk, dus dat is lekker duidelijk.

Opleiding en ervaring

Emma heeft gestudeerd, maar dat leverde niet veel op aan diploma’s (helaas). Alle skills die ze nu bezit heeft ze zichzelf aangeleerd. Knap! Ze heeft een tijdje gewerkt als festivalfotograaf en was copywriter bij een onderzoeksbureau dat research deed naar vrouwen met ADHD. Verder heeft ze een behoorlijke mensenkennis opgedaan in de horeca.

Emma’s interesses

Er zijn veel dingen die Emma leuk vindt. Ze luistert veel muziek, en speelt zelf ook heel wat instrumenten. Ze gaat graag naar concerten. Daarnaast is de dol op taal en ze vindt flauwe ‘dad-jokes’ te gek. Als moeder vindt ze slapen erg fijn. Bijna net zo fijn als haar eigen kinderen.

Emma’s ambities

Later als ze groot is dan wordt ze de rode Power Ranger.

Nee, grapje: geluk. Emma wil graag dat iedereen gelukkig is, en dat is nog weer eens iets anders dan ‘best blij’. Daarmee refereert ze niet alleen aan zichzelf, maar aan iedereen die iets te maken heeft met CutTheWeb. Dus ook de klanten.

Je kan Emma bereiken via emma@cuttheweb.nl