Daisy verhagen cutthewebDaisy is in 2016 bij ons komen werken, en daar zijn we hartstikke trots op. Het is niet elke dag dat iemand van Google besluit om voor ons te komen werken!

Opleiding en ervaring

Tijdens haar opleiding Management, Economie en Recht, waar ze een afstudeerstage deed bij Internet Marketing Nederland, raakte ze geboeid door online marketing. Als rayonmanager bij POS-Vision verkocht ze offline advertentieproducten aan bedrijven. In 2013 begon ze bij Google als online AdWords strategist. Hierbij ondersteunde ze klanten bij het opzetten van hun AdWords-campagnes en hielp ze bij het uitdenken van een succesvolle strategie. Een jaar later werd ze agency account strategist voor Google Partners. Ze had hierbij een portfolio van 40 tot 50 bureaus die ze ondersteunde – onder andere CutTheWeb – met als doel om deze bureaus te helpen groeien in kennis en omzet. Hier trainde ze ook nieuwe mensen voor hun AdWords Fundamental Exam. En nu werkt ze bij ons!

Daisy’s interesses

Daisy is dol op gezelligheid, vrienden, familie en natuurlijk haar man! Ze ontdekt graag mooie terrasjes en is gek op lekker eten en drinken. Daarnaast gaat ze met enige regelmaat op wintersport. Voor een rondje skiën is ze dus wel te porren ;-)

Daisy’s ambities

Nu ze bij ons werkt, heeft ze veel plezier in het onderhouden van langetermijnrelaties met klanten. Ze wil ondernemers zo breed mogelijk adviseren als het op online marketing aankomt. Het opzetten en uitwerken van strategieën en daar de resultaten van zien, is wat zij het beste en het liefste doet om haar klanten succesvol en gelukkig te maken!

Heb je een vraag aan Daisy? Je mag ‘m stellen via daisy@cuttheweb.nl