Derk Pas, “Derkteur”Derk Pas Derkteur Cuttheweb

Derk is de founding father van CutTheWeb en de “Derkteur” van ons superteam, en is daar heel trots op.

Opleiding en ervaring

Derk is tijdens zijn communicatieopleiding bij Effectory gaan werken waar hij conciërge was en klanttevredenheidsonderzoek deed. Hier leerde hij veel over wat klanten echt willen. Na zijn studie is hij naar Curaçao gegaan waar hij bij Stradius Strategic Brand Builders kwam te werken als Client Service Manager. Hier werkte hij bijvoorbeeld voor Heineken en IBM, maar ook voor een groot aantal lokale ondernemers. Internet begon hem nu echt te trekken. In 2004 kwam hij terug naar Nederland en begon hij een eigen webshop. Daarnaast zocht en vond hij een baan bij het 100% internetbedrijf Verzekeringssite. Hier werd hij marketing manager en leerde gedurende 3,5 jaar de kneepjes van het online vak. In 2008 is CutTheWeb opgericht, en zal nog lang blijven bestaan.

Derks interesses

Derk houdt van honkbal, zeilen, koken, eten, mooie bieren, zijn drie heerlijke kinderen, een tafel vol vrienden, een potje voetbal kijken, discussies over kortzichtigheid, familie, kamperen, BBQ, slapen onder de sterren, mooie verhalen, een fijne film en zijn dito vrouw. Maar hij houdt ook van zijn vak, zijn team en de organisatie, en van andere bedrijven succesvoller maken.

Derks ambitie

Leven. Wat dat voor Derk inhoud is simpel maar veelomvattend: oprecht zijn naar jezelf en anderen, jezelf steeds opnieuw blijven uitvinden, je ontwikkelen, proberen vooroordelen zo veel mogelijk uit te bannen, je creativiteit de ruimte geven en je realisme gebruiken, leuke dingen doen en bouwen aan deze organisatie door te bouwen aan klanten. Maar er is een nog hoger doel: mensen vrijheid en ruimte geven zodat ze zich ontwikkelen, beter presteren en daar tegelijk steeds rustiger door worden. Gelukkiger ook. Op die manier wil Derk van CutTheWeb het beste en fijnste bureau van de wereld maken. Voor medewerkers, partners EN klanten.

Je kunt Derk bereiken via derk@cuttheweb.nl.

Lees meer over andere leden van ons team.