Gabriëlla is een vrolijke en gezellige dame met een hoop kennis en een enorme drive! Ze is in 2017 bij CutTheWeb aangesloten en past supergoed in het team.

Opleiding en ervaring

Gabriëlla heeft de opleiding HBO Bedrijfskunde MER (management, economie en recht) gevolgd. Hier ontdekte ze al snel marketing haar fascineerde! Maar pas tijdens haar afstudeerstage (een conversieoptimalisatie-onderzoek voor een groothandel) besloot ze dat ze van online marketing haar beroep wilde maken. En zo kwam ze, via een open sollicitatie, bij CutTheWeb terecht!

Gabriëlla’s interesses

Gabriëlla is dol op gezellige avonden met vrienden borrelen, maar ze vindt het ook heerlijk om de dag door te brengen met haar man en dochter. Ook een lange wandeling op het strand of door het bos met de hond kan haar erg blij maken. En is ze ineens kwijt? Dan zit ze waarschijnlijk met een kop thee en een goed boek op de bank.

Gabriëlla’s ambitie

Sinds ze bij ons werkt is ze voornamelijk bezig met social media en webcare. Ze vindt het tof om te onderzoeken hoe Social Media van toevoeging kan zijn voor bedrijven en is zich nu aan het verdiepen in Social Advertising om hier meer kennis van te krijgen. Daarnaast is ze druk met hoe webcare van invloed kan zijn op het imago van een onderneming. De ambitie is dus een expert te worden op deze gebieden, zodat zij jou nog beter kan helpen met het opzetten van een strategie!

Heb jij een vraag over social media of webcare? Je kunt Gabriëlla bereiken op gabriella@cuttheweb.nl !