Gijs de Jager, Acq-wie?-sitie

Gijs is iemand die wil doen wat hij leuk vindt. Hij wil dat iedereen doet wat ze leuk vinden. “Want als je het leuk vindt om te doen, dan ben je er waarschijnlijk ook goed in.”

Opleiding en Ervaring

Gijs is al een tijdje op zoek naar een passende studie. Marketing heeft hem altijd geïnteresseerd, maar hij had nooit gedacht dat online marketing zó belangrijk zou zijn. Nu hij er mee bezig is, en zich er steeds meer in verdiept vindt hij het met de dag interessanter en wil hij er meer over weten!

Interesses

Gezelligheid is erg belangrijk voor Gijs! Hij spendeert veel tijd met vrienden en familie, vaak onder het genot van een drankje ;-) Daarnaast zijn films ook een grote hobby van hem, hij kijkt bijna elke dag een film. Alle genres komen aan bod, behalve horror: dat vindt hij niks.

Ambities

Doen wat je leuk vindt staat hoog in het vaandel bij Gijs. Als je het leuk vindt om te doen, ben je er ook vaak goed in. Hij is nu nog zoekende naar wat hij echt wil worden later, en weet in elk geval zeker dat ‘ie meer met online marketing gaat doen!

Wil je Gijs films aanraden? Je kan hem bereiken via gijs@cuttheweb.nl.