Jordy Groot, Onze Duizendpoot

Jordy is 28 lentes jong en een échte Santpoorter. Hij voetbalt graag bij de plaatselijke SV (SV Terrasvogels). “Niet op zo’n hoog niveau hoor,” zegt hij erbij,  “je moet tenslotte doen waar je goed in bent, of wat je gewoon erg leuk vindt.”

Opleiding en ervaring

Op de middelbare school vond Jordy marketing al boeiend. Hij was toen nog niet zo bekend met de online mogelijkheden als nu. Hij is begonnen op het MBO met de opleiding Marketing & Communicatie, om vervolgens de stap te maken naar het HBO. Zijn opleiding, Communication And Multimedia Design, die hij binnen 1,5 jaar afgerond heeft (ja, echt waar!), is wel even wat anders dan Marketing & Communicatie, maar juist de diversiteit sprak hem heel erg aan. Zo leer je van alle vlakken wat: strategische kanten, ontwerpen, programmeren en usability. Jordy kan daardoor over heel veel specifieke vragen meepraten. Handig toch!?

In 2015 kwam Jordy bij CutTheWeb, omdat hij niet genoeg voldoening haalde uit zijn vorige stage. Toen hij (via Google) bij CutTheWeb terecht kwam, kon hij een aantal dagen in de week stage komen lopen bij ons (in zijn woorden) “geweldige, veelzijdige en enthousiaste cut-team”. Per 1 april 2016 is Jordy officieel in dienst, hoewel hij er nog steeds naar streeft om elke dag weer bij te leren.

Op dit moment is Jordy voornamelijk bezig met Google Ads-campagnes bouwen en optimaliseren met onze experts Bart en Daisy, en bouwt ‘ie websites samen met Emma. Jordy heeft nog geen diepgaande specialisatie, maar weet “van alles wel wat”, en zolang hij werk doet dat ‘ie leuk vindt (tot nu toe altijd), komt het sowieso goed. Dat zien we graag! Met Derk is ‘ie overigens ook een sterk team… Op de vrijdagmiddag. Proost.

Jordy’s Interesses

Zijn voetbalkennis is aardig actueel. Daarnaast vindt hij plezier en gezelligheid belangrijk in het leven, dus ook op de ‘voetbal-zondag’, net zoals zijn vrienden. Voetbalwedstrijden kijken en bezoeken (ook wel eens in het buitenland), avondje (speciaal)biertjes drinken of een gezellig spelletje: Jordy is er altijd wel voor in en heeft bovendien een gezonde dosis humor.

Jordy’s ambitie

Toen Jordy nog in de horeca werkte, was zijn motto: “Hard werken voor weinig, nooit chagrijnig!” Inmiddels is het meer: “Geniet van het leven, want het duurt maar even.” Doe dingen die je leuk vind en haal het beste uit jezelf. We leven nu, en niet over 20 jaar.

Jordy’s ambitie is om meer een usability-goeroe te worden, en alle ins & outs te kennen. Daarnaast wil hij de samenwerking met klanten versterken door samen te kunnen sparren over zijn of haar gebruikers. Bovendien wil hij, door middel van zelfontwikkeling, de band met diezelfde klanten beter maken.

Jordy over CutTheWeb:

Ik vind het leuk om bij CutTheWeb te werken omdat je veel tijd en ruimte krijgt om jezelf (verder) te ontwikkelen. Doordat je jezelf verder ontwikkelt, help je daarmee je collega’s, het bedrijf én zijn klanten verder in de online wereld. Doordat ‘iedereen’ een eigen specialisme heeft is leuk als het lukt om samen met een (relatief gezien) kleine klant te groeien tot… grote hoogtes! Daarnaast is CTW een goede werkgever omdat je flexibel kunt werken, bijvoorbeeld qua werkplek (en tijden in overleg).

Heb jij iets wat je al aan Jordy wil vertellen? Mail ‘m!