Wij hebben echt de leukste klanten van Haarlem en omstreken. Niet overtuigd? Kijk dan maar eens in dit lijstje. Hier vind je al onze huidige klanten. Je kunt lezen wat ze doen, en wat wij voor ze doen. Als je op het logo klikt, krijg je een gedetailleerder verhaal te zien. Vragen? We horen ze graag. Stuur een mailtje naar info@cuttheweb.nl


Wie zijn onze klanten? 
Wat doen onze klanten?
Wat doet CutTheWeb?

 

a brand new story logo
A brand new story is een bureau in redactionele communicatie en storytelling. Claar en Teus veranderen beleidsdocumenten in veranderverhalen.
Aan ons de eer om de website te bouwen voor A brand new story, samenwerkend met een ontwerpbureau en de dames zelf. 

 

Bij Hoogies maakt de allerlekkerste huisgemaakte friet! Daarnaast verhuren ze ook een frietkraam. Wist je dat dit de broertjes zijn van onze eigen Bart?
We hebben verschillende Google Ads campagnes voor deze klant gemaakt. Daarnaast hebben we ze geholpen met een nieuwe site (inclusief verbeterde en vertaalde teksten).

 

blue bay logo
Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort is een resort op Curaçao, waar je prachtig kunt golfen op hun golfbaan met 18 holes langs de Caribische zee.
CutTheWeb helpt Blue Bay Golf & Beach resort bij het realiseren van hun (online) doelen. Wij hebben diverse AdWords campagnes ingericht, die we elke maand optimaliseren. 

 

blue bay logo
Blue Bay Golf & Beach Resort Real Estate is de onroerend goed-site van Blue Bay. Dit is de site waarop kavels, villa’s en kavels gekocht kunnen worden.
CutTheWeb helpt Blue Bay bij het realiseren van hun (online) doelen, onder andere door middel van een goed doordachte online strategie. 
budget rent a car
Budget Rent A Car is een aanbieder van huurauto’s op de eilanden Curacao en Bonaire. Ze beschikken over de grootste vloot huurauto’s van de eilanden en hebben vestigingen op meerdere locaties.
Voor deze klant hebben we eerst de meetbaarheid op orde gebracht. Nu doen we AdWords en optimaliseren we maandelijks.
danvest cuttheweb
Danvest ontwerpt en ontwikkelt systemen in dieseltechnologie, om bedrijven zo “groen” mogelijk te maken.
CutTheWeb helpt met Ads, remarketing, SEO en het anderszins op de kaart zetten van Danvest. 
eelke verschuur
Eelke Verschuur heeft een webshop met communicatiehulpmiddelen, zoals pratende knoppen. Maar ze verkoopt ook allerlei andere handige spullen! 
Wij mochten Eelke helpen met usability, en nu de nieuwe site helemaal staat, zijn we bezig met Ads, shopping, SEO en remarketing.
Forces to Explore helpt bedrijven om commerciële groei te verwezenlijken. Ze hebben een gigantisch netwerk en kunnen dan ook voor bijna elke klus wel een oplossing bieden of verzinnen.
Voor deze klant doen zijn we al een tijdje bezig om hun propositie helder te krijgen en ze zo helder en sterker in de markt te kunnen zetten. We zijn ook bezig met een nieuwe site.
Het Broodthuis is een gezellige lunchroom in Noordwijk. Je kan er lekker aan het strand eten van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. En als je een feestje wil geven kan dat óók bij hen!
We helpen Het Broodthuis met een compleet nieuwe site! Die houden we up-to-date, dan hebben zij weer een zorg minder. We helpen ze ook met Adscampagnes.

 

Het Stormt logo
Het Stormt is een heel bijzonder bureau. Ze doen van alles, maar vooral lossen ze problemen op. Problemen die te maken hebben met communicatie, identiteit of organisatie.
We helpen Het Stormt met hun Ads-account, zodat ze beter worden gevonden door hun doelgroep.
De Honkbalweek Haarlem is een begrip in de Honkbalwereld. Dit internationale evenement 
CutTheWeb heeft de nieuwe site van de Honkbalweek gemaakt, helpt met het up-to-date houden ervan en daarnaast hebben we campagnes voor ze gevoerd.
hybrid power for mining logo
Hybrid Power for Mining is onderdeel van Danvest. Ze ontwikkelen hybride energiesystemen die draaien op wind, zon en diesel. 
Wij zijn voor Hybrid Power for Mining bezig met AdWords (Google Ads), display-campagnes en search-campagnes. 
[
iki Travels verzorgt individuele rondreizen door diverse Aziatische landen, waaronder Japan, Zuid-Korea en Vietnam.
CutTheWeb helpt iki Travels bij de meetbaarheid, Ads en remarketing. Daarnaast helpen we ze met conversie optimalisatie én doen we veel met content voor de site.
infopuntzorg zorg hulp
Infopuntzorg is een platform voor werkenden, werkzoekenden en werkgevers in de zorg.
CutTheWeb heeft campagnes gestart via Facebook en Ads (AdWords). We houden ons ook bezig met remarketing.
Kikid is een stichting die voorstellingen voor en door jongeren maakt. Met behulp van zogenaamde “peer educators” geven ze middelbare scholieren voorlichting.
Omdat Kikid een goed doel is, kan CutTheWeb een Grants-campagne voor ze beheren.
Klittenbandwinkel is een webshop die zich specialiseert in allerlei soorten klittenband. What’s in a name?
Voor Klittenbandwinkel houden wij ons voornamelijk bezig met SEA en Social media advertenties. SEA zorgt ervoor dat je je zeer specifiek kan richten op een bepaalde doelgroep. Meer weten? Klik hier.
Logo leger des heils schild
Het Leger Des Heils, wie kent het niet? Deze geweldige organisatie biedt hulp aan wie het ‘t hardst nodig heeft. 
CutTheWeb is de trotse beheerder van de Google Grants-campagne. Zo vergroten we naamsbekendheid en werven we vrijwilligers. 
Marijke Mul is de bekendste goudsmid van Haarlem, en misschien wel van Nederland. In 2004 maakte zij de rammelaar voor kroonprinses Catharina-Amalia.
We hebben een workshop gegeven in bloggen en SEO, om haar resultaten in zoekmachines te verbeteren. Ook zijn we gestart met de Google Ads-campagne.
meewind duurzame energie logo
Meewind is een beleggingsfonds in duurzame energie. Ze bouwen windmolenparken op zee.
Voor Meewind heeft CutTheWeb geholpen met het testen en meten van de site. Daarnaast verzorgen we AdWords (Ads) voor ze.

 

Parking Centrum Breda staat voor veilig, schoon en betaalbaar parkeren in de binnenstad van Breda.
CutTheWeb helpt met het optimaliseren en beheren van de AdWords-campagne. We hebben ook geholpen de nieuwe naam op de kaart te zetten.
Parking Centrum Oosterdok beheert de grootste parkeergarage van de Amsterdamse binnenstad, vlak bij het Centraal Station.
CutTheWeb runt de Ads-campagne van deze succesvolle organisatie. Supercool!
parkng centrum plein
Parking Centrum Plein staat voor veilig en betaalbaar parkeren in de binnenstad van Den Haag.
CutTheWeb runt de Google Ads-campagne van deze succesvolle organisatie. Supercool!
logo vierkant prins bernhard
Het PBCCG richt zich op het steunen van projecten vallend onder zes culturele sectoren binnen het Caribisch gebied. 
CutTheWeb helpt voornamelijk met Google Grants, het goededoelenprogramma van Google. Met Google Grants zorgen wij ervoor dat het PBCCG $ 10.000,- per maand kan besteden.
Provincie Noord-Holland bestuurt  de gelijknamige provincie.
Wij hebben voor deze grote organisatie een website en platform gerealiseerd: Groen Kapitaal.
Saake-Shop batterijen accu's
Saake-Shop is één van onze oudste klanten, en ook gewoon een supergoede winkel. Saake verkoopt accu’s en accessoires voor camera’s.
Wij helpen Saake-Shop met zo’n beetje alles op het gebied van online marketing, zodat we hem optimaal in de markt kunnen zetten terwijl hij zich concentreert op de producten.
De naam zegt het al: bij deze winkel kun je een volledig persoonlijk sieraad laten ontwerpen, maar je kunt er ook terecht voor reparatie of modificatie van een bestaand stuk.
We helpen ze onder andere met search engine optimisation (zoekmachine-optimalisatie, ook wel SEO genoemd) en we gaan later aan de slag met AdWords.
Sieraden in Stijl is een prachtige webwinkel in bijzondere sieraden. Van horloges tot oorbellen tot ringen, tot hangers in de vorm van je favoriete kindertekening
In samenwerking met Increatie zijn we bezig de meetbaarheid strak te trekken. Daarna gaan we AdWords en Google Shopping inrichten.
social media wijs
De wereld is een stuk groter en tegelijkertijd kleiner geworden met sociale media. Social Media Wijs onderwijst kinderen, jongeren en volwassenen over sociale media.
CutTheWeb helpt Social Media Wijs met AdWords, maar ze hebben ook net een nieuwe site gelanceerd waar we hard aan meegedacht hebben!
Terrasvogels is de lokale voetbal-, honkbal-en softbalvereniging van Santpoort. Onze eigenste Jordy voetbalt daar, en de Derkteur honkbalt er!
Voor Terrasvogels “doen” we voornamelijk de website. Meer weten wat dat inhoudt? Lees dan hier verder.
VanWonen is dé nieuwe vastgoedontwikkelaar voor Noord- en Oost-Nederland, en tevens één van de grootste.
Door het effectief inzetten van de verschillende kanalen kunnen we samen VanWonen online beter zichtbaar maken.
Logo Aakes
AAKES is Lars, dé Customer Service Consultant. Hij zorgt voor blije medewerkers en daarmee blije klanten. En blije klanten zorgen voor meer omzet!
Allereerst hebben we AAKES geholpen met een nieuwe website. Meedenken in de websitestructuur, de flows, maar ook de content en SEO. Na lancering van de website, hebben we dit meetbaar gemaakt in Google Analytics. We hebben hier doelen ingesteld en Remarketinglijsten aangemaakt. Dit biedt AAKES op termijn enorm veel inzichten in het gedrag van de doelgroep. Dan moeten we wel de doelgroep bereiken ;-). Dit helpen we boosten met meerdere Google Ads campagnes die we hebben ingericht en continu analyseren en optimaliseren. Daarnaast blijven we kansen spotten in de data die we genereren in Google Analytics. Op basis van de doelstellingen en deze data sturen we de campagnes bij en zorgen we voor het optimale resultaat: Relevante websitebezoekers en leads.