Wat doet Danvest Energy?danvest website

Danvest is een innovatief bedrijf in dieseltechnologie dat systemen in wind-diesel en solar-diesel ontwerpt en ontwikkelt voor andere bedrijven. Ze zijn een solide, industrieel, neutraal en positief bedrijf en zitten in de business “hybrid power”. Ze zijn het groene alternatief (want brandstofbesparingen = minder CO2) voor conventionele dieselgeneratoren. Uniek hieraan is het “Low Load”-concept, wat voor een grote brandstofbesparing zorgt. Ze kunnen tot wel 100% stroom leveren uit wind- en zonne-energie. De Danvest Power Box en wind- en/of zonnediesel (Solar) systemen zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen. Andere systemen moeten altijd op 40 tot 60% diesel blijven draaien, terwijl dit systeem tot op enkele procenten kan draaien, wat een erg milieuvriendelijke en besparende oplossing is.

Wat doet CutTheWeb voor Danvest Energy?

Voor dit bijzondere bedrijf is de doelgroep erg specifiek en het is onze taak om die doelgroep te bereiken met de juiste boodschap. Dit doen we met Ads, ook wel AdWords, waar we campagnes maken op merknaam en specifieke zoekwoorden. Om top of mind te blijven bij de doelgroep zetten we remarketing op allerlei manieren in, via “display”, “search” en YouTube. Danvest heeft te maken met een relatief lang beslissingsproces, waardoor dit soort campagnes onmisbaar zijn. We analyseren de resultaten in AdWords en Analytics, zodat we de campagnes waar nodig kunnen bijsturen.

Het leukste aan deze klant is dat ze met passie en een goede propositie de markt willen veroveren, en daar dragen wij natuurlijk graag een steentje aan bij!

 

   Terug naar klantenoverzicht