Wat doet Parking Centrum Oosterdok?

parking centrum amsterdam parkeren
De Website van Parking Centrum Oosterdok.

Parking Centrum Oosterdok beheert de grootste parkeergarage van de Amsterdamse binnenstad, vlak bij het Centraal Station. Parking Centrum staat voor betaalbaar, snel en veilig parkeren. De garage is 24 uur per dag open en beheerd en ligt vlak bij NEMO, het Scheepvaartmuseum en Hannekes Boom. Het is een garage die voor mindervaliden of met de rolstoel ook makkelijk bereikbaar is. Ook de fiets kan gestald worden, en bij Parking Centrum kan je zelfs je auto professioneel en milieuvriendelijk laten wassen.

Wat doet CutTheWeb voor Parking Centrum Oosterdok?

Wij hebben Parking Centrum Oosterdok in het begin geholpen met het opzetten van een spoedcampagne in verband met media-aandacht. Sindsdien houden we ze elke maand up-to-date over de ontwikkelingen in de AdWords, nu Google Ads genaamd, campagnes, die we ook optimaliseren, onderhouden en verder uitbreiden.

Onlangs hebben we ook de creatie van een video-animatie begeleidt. Deze animatie (ingesproken door onze eigen Daphne!) draait nu bijvoorbeeld voorafgaand aan YouTube-filmpjes en vertelt de kijker waarom Parking Centrum Oosterdok zo’n goed idee is. We zijn ook meer gebruik gaan maken van Facebook voor branding en remarketing.

 

   Terug naar klantenoverzicht