Daphne Pas CutTheWebDaphne weet precies de vinger te leggen op waar het “niet lekker loopt” en is vervolgens haar gewicht in goud waard bij het oplossen daarvan.

Daphne maakt sinds 2015 deel uit van het team, en zou niet meer anders willen.

Opleiding en ervaring

Daphne wilde na haar opleiding absoluut bij Bikker werken: daar gebeurde het in die tijd. Ze gaf leiding aan Bikker Creatie & Vormgeving en werkte voor grote klanten als Nokia, Siemens, Robeco, Pink Roccade en Baan. Daarna heeft ze bij én voor veel grote en kleine bedrijven en overheidsorganisaties gewerkt. Dat verklaart haar veelzijdigheid. Ze is altijd nieuwsgierig. Tegenwoordig combineert ze al haar kennis en ervaring van communicatie en branding in de online marketingwereld.

Merken versterken zodat ze aan concurrentiekracht winnen, daar is ze goed in en daar heeft ze zich de afgelopen jaren op toegelegd.

Ze vraagt zich altijd af hoe succes er voor haar klanten uitziet en richt de activiteiten daar op in. Van strategieën ontwikkelen, concepten bedenken om ze vervolgens concreet naar activiteiten te vertalen. En om te zorgen dat de boodschap van organisaties altijd sterk en consistent is, zowel in tekst als in beeld. Daarnaast zorgt ze ervoor dat de mensen in een organisatie de koers begrijpen en helder hebben wat hun rol daarin in is.

Daphnes interesses

Daphne houdt van vorm, dingen die het oog strelen en dan vooral op het gebied van (grafisch) ontwerp en interieur. Daar heeft ze de hele dag haar ogen voor open, ook voor haar klanten zoekt ze zo haar inspiratie.
Dingen die het leven een feestje maken hebben een onontkoombare aantrekkingskracht op haar. Het plezier neemt ze mee in haar werk.

Daphnes ambitie

Voor Daphne is het essentieel om een bijdrage te leveren. Ze zoekt altijd naar de kern, de essentie van de vraagstukken die voorliggen. Van daaruit werkt ze samen met haar klanten en het CTW-team naar nieuwe ideeën voor betere oplossingen.

Je kunt Daphne bereiken via daphne@cuttheweb.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *