Wat onze klanten zeggen…

Heel erg bedankt voor het geweldige werk dat jullie hebben verricht!! De teksten zijn gewoon helemaal goed zo en beter dan die van mijzelf…

– Herman Coster, Mac-Up!


Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik ga op vakantie… Kunnen jullie wat minder je best doen? ;-)

– Maarten Honnebier, M&M Verhuizingen


CutTheWeb in mijn ogen?  ONTZETTEND: gedreven, eigenwijs, flexibel, meedenkend, out of the box, eerlijk, zeer capabel en creatief! Dé ingrediënten voor een internetmarketing-partner in deze nieuwe tijd vol uitdagingen!

– Floris van Kuijeren, Touchdown Center


CutTheWeb staat als een huis, is rots in de branding. Altijd snel, spetterend, uitzonderlijk up to date en levert een prachtig en uniek resultaat.

– Wendelina Timmerman, Hooridee


CutTheWeb heeft onze online aanwezigheid vergroot. In 3 maanden steeg het aantal bezoekers naar onze website met 25 %. Leuk team met veel kennis van zaken, geven goed advies en altijd bereid antwoord te geven op vragen.

– Joane Hasken, Infopuntzorg


Het begon als grap… en heeft geleid tot een van de ‘buitengewoonste’ innovatieve co-creaties van onze bedrijven St(r)andplaats Nederzandt, Strand(t)huys Buitengewoon en Watersportcentrum BeachBreak. En vooral Outdoor4Disabled. Het creatieve, warme en ondernemende samenwerken past bij hun naam. Clear the Cobwebs… Geweldig!

– Michel Pater en Edwin de Beukelaar, St(r)andplaats NederzandtStrandhuis Buitengewoon, Outdoor4Disabled


Het team van CutTheWeb spreekt ieders taal en maakt SEO fun. Hun praktische aanpak heeft SEO voor mij tot leven gebracht. Met het advies op maat kan ik verder zelf aan de slag. Super leuk om zo snel resultaat te zien!

– Jantien van Driel, Vestia en Jantien010


Goed bezig, gaat er 100% voor en geeft niet op tot het gestelde doel is bereikt!

– Bastiaan Jansen, Trans-Europe Batteries


Brede belangstelling, brede empathie, brede interesse, brede kennis, brede ervaring, maar ook brede lach.

– Tanja Huisman, Het Cijferparadijs


Derk is met zijn team van specialisten een autoriteit op zoekmachine gebied! Het is altijd prettig samenwerken met goede resultaten.

– Peter van Ackooy, SkySurf Webdevelopment