nb: acquisitie n.a.v. de vacatures wordt niet op prijs gesteld – doe dat dus niet.

Sorry, op dit moment staan er geen vacatures meer open!

Ook werken bij CutTheWeb?

Dat kan! Werken bij ons is superleuk. We hebben een prachtig kantoor, maar je mag meestal ook thuis werken. Je hoeft maar 1 dag in de week verplicht op kantoor te zijn, voor de wekelijkse bijeenkomsten. Verder mag je werken waar en wanneer je maar wilt. We hebben een superleuk team waarin iedereen een eigen specialisme heeft, dus er valt altijd nog wel wat bij te leren. Daarbij bieden we een marktconform salaris!

We zijn aan het uitbreiden omdat we de beste willen zijn & blijven in ons vakgebied. We ontwikkelen onszelf elke dag verder om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen, en jij kan daar onderdeel van worden. Klinkt goed hè?

We zijn op dit moment op zoek naar een

  • Campagnemanager
  • Copywriter
  • Kantoormoeder- of vader
  • Stagiair
  • Afstudeerder

nb: acquisitie n.a.v. de vacatures wordt niet op prijs gesteld – doe dat dus niet.


Hoe werken jullie bij CutTheWeb?

Wat een goede vraag! En ook een moeilijke vraag, want hij kan op verschillende manieren geïnterpreteerd worden, en dus ook op verschillende manieren beantwoord worden. Geen zorgen: dat hebben we gedaan. We hebben onze eigen denkwijze, benadering en behandeling.

Denkwijze

Wij willen graag dat blije klanten blij blijven, en dat we leuk werk doen. Daarom hebben we drie vuistregels: 1. Neem je afspraken serieus, 2. Adviseer wat je je beste vriend zou adviseren, en 3. Zorg dat het leuk is en je het leuk hebt.

Benadering

Voordat we met een nieuw project starten maken we een plan. Dat plan bestaat uit een aantal factoren: doelgroepen, doelen, en de beste manier om dat binnen de afgesproken tijd met het beste kostenplaatje bij de klant te brengen.

Behandeling

Bij CutTheWeb werken we met specialisten. Je kan alles een beetje kunnen, maar het werkt beter om je te specialiseren en elk beetje onder de knie te krijgen. Daarom heeft elke collega zijn of haar eigen vakgebied. Daarmee creëren we een compleet overzicht, en dat is dan weer fijn voor onze klanten.

Mocht je meer willen weten over hoe wij werken, lees dan iets over onze werkwijze!


Waar werken jullie?

In Broedplaats Bogotá: dat is niet in Zuid-Amerika, maar gewoon in ons eigen Halfweg. Het is een nieuwe, waanzinnig creatieve broedplek. Alles is hier inventief, scherp, vindingrijk en origineel. Net als wij dus ;-)

Voor wie werken jullie?

We hebben ooit overwogen ons te specialiseren, maar dat vinden we domweg niet leuk. En: we weten dat we meer dan eens de kennis van de ene markt goed kunnen gebruiken in de andere markt. Onze overtuiging is juist door de verschillen te zien en te snappen, begrijpen we echt hoe dingen werken . Wil je zien wie zoal klant is van CutTheWeb? Bekijk hier onze klantenpagina!