Beste toekomstige (betaalde) online marketing stagiair!

Heb jij zin om in een superleuk en gevarieerd team te werken aan het succes van klanten, en heb je een achtergrond in marketing of communicatie?

Wij zijn een gezellig bureau dat zich bezighoudt met online marketing. We hebben echt de coolste werkplek in heel Halfweg: Bogotá. Het is een creatieve broedplek met allerlei disciplines: aannemers, advocaten, timmermannen, bloemenschikkers, acrobaten, dansers of muzikanten. Hier raak je gegarandeerd geïnspireerd!

We hebben een team van 5 mensen die allemaal een eigen expertise hebben en die het leuk vinden om kennis te verwerven en met elkaar te delen. Dus ook met jou!

Wat zoeken we?

Wij zoeken iemand die al flink wat weet van marketing en communicatie, en liefst ook van AdWords. Kennis van andere advertentiesystemen zoals LinkedIn en Facebook zijn een pré. Je vindt de online wereld spannend en leuk om in te werken. Je hebt al best wat kennis, maar je wil er ook graag meer over leren!

Verder zoeken we iemand die secuur werkt, die zelfstandig is maar niet bang is om aan de bel te trekken, die zich niet gek laat maken en die goed kan plannen én uitvoeren.

Herken jij jezelf in deze beschrijving? Of misschien herkennen anderen jou wel in deze beschrijving… Neem contact met ons op.

Kortom, wij bieden:

  • Een superleuk team om mee samen te werken
  • Een nette stagevergoeding
  • Werken op een prikkelende locatie in Halfweg
  • Een heleboel kennis en ervaring
  • Training door ons en door Google-mensen

Jij biedt:

  • Een achtergrond in marketing en/of communicatie
  • Kennis van en lol in AdWords en andere advertentiesystemen
  • Enthousiasme

Stuur je CV en motivatie naar info@cuttheweb.nl. Vertel in ieder geval waarom we jou moeten hebben, waarom je graag bij ons wilt werken en wat andere mensen over jou (zouden) zeggen.

We horen graag van je!

Team CutTheWeb

nb: acquisitie n.a.v. de vacature wordt niet op prijs gesteld – doe dat dus niet.

Stageplek Online Marketing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *