Wij zijn Shopping Vakexpert bij de Shopping Awards!

Iedereen die afgelopen maanden online winkelde heeft ongetwijfeld een oproep van de webshop die je bezocht gezien “Stem op ons voor de Shopping Awards.” Het zijn namelijk dé awards voor alle Nederlandse retailers met een online presence en webshop. En wij mogen daaraan een bijdrage leveren! Bart, Jordy én Daisy zijn namelijk uitgekozen als één van de vakexperts. Wij zijn heel blij met de erkenning van onze expertise op het gebied van online shopping.

De Stichting Shopping Awards (voormalig Thuiswinkel Awards), reikt jaarlijks verschillende awards uit aan de beste (web)winkelbedrijven van Nederland en heeft als doelstelling het organiseren én financieren van onafhankelijke award-verkiezingen voor de branche. Met de uitreiking van de Shopping Awards beoogt de stichting een positieve bijdrage te leveren aan e-commerce – het verkopen van producten en/of diensten online aan consumenten, thuis, op het werk, onderweg, in de winkelstraat of online in de winkel. Meer informatie vindt je op de website van de Shopping Awards.

De Shopping Awards

De Shopping Awards bestaan sinds dit jaar uit twee verschillende awards: de Shopping Awards en de Shopping Awards Vakprijzen. De awards worden uitgereikt aan winnaars in 10 verschillende branches. De Shopping Awards Vakprijzen worden uitgereikt aan webwinkeliers die uitblinken in één van de 6 thema’s, te weten: ‘beste starter‘, ‘duurzaamheid‘, ‘ecommerce‘, ‘Business to Business‘, ‘logistiek‘ en de ‘marketplace seller‘- award.

De winnaars worden gekozen op basis van stemmen van het publiek en de stemmen en input van de vakexperts. Dit is ook de reden dat CutTheWeb betrokken is bij de Shopping Awards.

Deelnemen aan de Shopping Awards
Het leuke aan deze awards is dat iedereen mee mag doen! Hoe groot of klein je ook bent. Zowel (web)winkels als omnichannel retailers kunnen meedoen aan de Shopping Awards. Je kunt je als trotse ondernemer inschrijven voor deze awards als je bijvoorbeeld uitblinkt in specifieke gebieden als duurzaamheid, logistiek of juist als de waardering van jouw klanten heel goed is.

Van (web)winkels en omnichannel retailers wordt verwacht dat ze online of online in de winkel producten en/of diensten verkopen aan Nederlandse consumenten. Het aanbod dient gesteld te zijn in de Nederlandse taal. Bekijk hier de voorwaarden om deel te nemen.

Wil jij met ons sparren over de inzet van jouw shopping-strategie? Neem dan contact op!

Vakexpert Google Shopping
CutTheWeb Shopping Awards Expert 2022