Heb je een prachtige website gebouwd, maar niemand die er op terecht komt? Of heb je misschien juist een website waar duizend bezoekers per dag langskomen maar niemand ooit een aanvraag doet? Of misschien heb je nog helemaal geen website, en wil je alleen maar even advies inwinnen?

Wij staan overal voor open. Lees je in en bel of mail ons, dan gaan we snel aan de slag.


Ads | Adverteren via Google

Voor ons begint alles met “meetbaar maken”. Dan weet je namelijk pas waar je aan toe bent en kun je zien of je op de goede weg bent. Zonder meetbaarheid kunnen we niet aan de slag, dus daar beginnen we mee. Daarna gaan we zorgen dat er verkeer op je site komt. En niet zomaar verkeer; het juiste verkeer. Met de tijd mee kunnen we dat steeds beter sturen.

Ontdek meer over Google Ads.


SEO | Zoekmachine optimalisatie

Als je op termijn beter gevonden wilt worden in de gratis zoekresultaten voor Google, gaan we aan de slag met zoekmachine optimalisatie. Dit betekent dat we ervoor gaan zorgen dat Google beter “begrijpt” waar jij over gaat. Dat hangt samen met honderden factoren: snelheid, techniek, links naar je site, inhoud van de tekst, juiste beschrijving bij je plaatjes… Wij zijn gelukkig op de hoogte en kunnen je helpen.

Leer over SEO.


Social Media | Hoe word je populair op Facebook?

Een moeilijke kwestie, want als je niet echt leuk “bent”, gaat geen enkele hoeveelheid social media-advies je leuk “maken”. Maar soms heb je even hulp nodig bij het vinden van jouw boodschap. Heeft je bedrijf een uniek verhaal, een goede boodschap of een belangrijk ideaal? Waarom doe je wat je doet? Dit is wat social media voor je kan uitdragen. Wij helpen je graag bij het bepalen van de juiste koers.

Laat ons vertellen over social media. 


Usability en conversie optimalistie | Gebruiksvriendelijkheid van je site

Als je al veel verkeer op je site hebt, maar ze kopen nooit iets, ligt het misschien aan de gebruiksvriendelijkheid van je website. Zelfs de mooiste websites werken soms niet, en de lelijkste krijgen de ene aanvraag na de andere… Waar ligt dat toch aan? Wij zoeken het uit en kunnen je adviseren.

Lees verder over usability en conversie-optimalisatie.


Website bouwen | Het begint bij een goed idee…

Heb je een geweldig idee en zoek je iemand die de bijpassende website voor je kan bouwen? Wij hebben al heel wat mooie sites in ons portfolio en er komen regelmatig nieuwe bij. Doordat we werken met WordPress, blijf je altijd onafhankelijk, zodat je (indien gewenst) zelf je site kunt bijhouden of aanpassen.

Onderzoek wat de mogelijkheden zijn van begin tot eind.


Of ben je al overtuigd? Neem contact op via ons formulier of stuur een mailtje naar Derk: derk@cuttheweb.nl.