SEO wat is het
SEO, wat is het nou eigenlijk? We deden een bescheiden poging om in kaart te brengen wat de belangrijkste factoren zijn van SEO, met enkele voorbeelden.

Zoekmachine-optimalisatie

Organisch verkeer, dát moet je hebben. Dat vinden wij ook. Zoekmachine-optimalisatie, ook wel SEO (search engine optimization) genoemd, wil zeggen dat je probeert om je eigen website zo hoog mogelijk te krijgen in de organische (dus gratis) zoekresultaten van Google en andere zoekmachines. Dit verkeer is extreem waardevol, want ten eerste is het de grootste verkeersbron op internet, en ten tweede zijn ze actief naar je op zoek. Lees hier een beknopte uitleg over SEO van Bart.

Neem vrijblijvend contact op!


“Ik wil gevonden worden”

Maar waarop? Het neerzetten van een goede SEO-strategie begint met het bepalen van de zoektermen waar je op gevonden wilt worden. Dat is niet alleen afhankelijk van wat jij aanbiedt, maar ook van waar de markt interesse in heeft en op welke zoektermen al veel concurrentie is. Dat kunnen we voor je uitzoeken.


Advies en uitvoering van SEO

Zoekmachine-optimalisatie gaat niet over één nacht ijs. Je ziet de resultaten pas na weken, maanden en soms zelfs jaren. Het is daarom een investering waarvan je steeds meer resultaten gaat zien. Wij scannen je website en geven je advies; zowel quick-wins als dingen waar je pas veel later iets mee kunt doen. Je hoeft niet al het advies meteen op te volgen om resultaat te zien – met kleine slagen kom je er ook.


SEO: techniek, content en linkearning

Google kijkt – vermoeden we, want niemand weet het echt zeker – naar honderden factoren bij het bepalen van de waarde van een website. Die factoren hebben bijvoorbeeld te maken met hoe snel je website laadt, of hij slim in elkaar zit, of de tekst op de site uniek en waardevol is, maar ook of er andere websites zijn die naar jouw website verwijzen en vice versa. Om deze complexe combinatie van techniek, content en netwerk zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren, hebben we een team van specialisten dat jou kan helpen bij het verbeteren van je vindbaarheid.

Neem contact op en laat onze specialisten voor je aan de slag gaan.

Schrijf je in voor de SEO-workshop!