Help! Ik heb een nieuwe website nodig!

abrandnewstory a brand new story redactionele communicatie
De website van “A brand new story” is ontworpen door Iris Ontwerpt en gebouwd door onze Stella.

Mooi! Door de grote vraag van klanten naar nieuwe websites zijn we sinds dit jaar begonnen met het bouwen van WordPress websites op maat, webrealisatie dus. WordPress begon ooit als simpel “Content Management System” (CMS) om blogs mee te maken. Inmiddels is het dusdanig gegroeid dat het veel meer is dan een blogging-platform. Steeds meer grote merken en bedrijven stappen over naar WordPress om er hun website mee te maken en beheren.

Voordelen WordPress:

  • Het is makkelijk om te gebruiken én te beheren.
  • De meeste nieuwe themes zijn responsive, dus mobiel- en tabletvriendelijk.
  • Je beheert je eigen data.
  • Het is een dynamisch platform, dus er komen altijd mogelijkheden bij.

Wat goed is om van WordPress te weten is…

website etenbijnederzandt
De website van “Eten bij Nederzandt” is gebouwd door ons WordPress-team, Stella en Jordy.

WordPress is een gratis systeem, maar dan ben je er nog niet. WordPress werkt namelijk met plug-ins en themes. Je wil namelijk jouw website voorzien van een bepaalde stijl (theme/template) en handige tools (plug-ins) voor op je website, zoals bijvoorbeeld een contactformulier, een inschrijfformulier voor een nieuwsbrief of een fotogalerij.

Wanneer je besluit om een nieuwe website te realiseren heb je allereerst een domeinnaam met webhosting nodig. Kunnen wij ook voor je doen. Vervolgens kunnen we WordPress installeren met een door jou gekozen theme/template en kan de bouw echt gaan beginnen. In die fase gaat het project hard en zie je echt vooruitgang, dat is best gaaf om te zien!

Content

omnigen website
De website van Omnigen is ontworpen en gebouwd door ons WordPress-team, Jordy en Stella.

Content is queen! Soms heb je wel een goed verhaal maar niet de juiste woorden, en toch wil je zo goed mogelijk online gevonden worden. Wij geven je tips om zelf aan de slag te gaan met je eigen teksten. Worden er moeilijke vaktermen gebruikt in jouw werkveld? Of is je verhaal net wat ingewikkelder om uit te leggen? Onze ‘tekstkoningin’ Emma maakt er gesneden koek van.

Met alleen tekst ben je er nog niet. Verzamel daarom zoveel mogelijk beeldmateriaal voor je website. Om je website meer vorm te geven en een duidelijk beeld te geven over je bedrijf of product, heb je kwalitatief goede afbeeldingen nodig. Heb je deze nog niet? Helpen we je ook bij! We kunnen zelf afbeeldingen maken, maar we kunnen ook voor je op zoek gaan naar goede stockfoto’s. En mocht je toch nog naar iets anders op zoek zijn, dan kennen we ook nog een paar goede designers.

Onderhoud

Heb je al een bestaande (WordPress) website maar geen tijd voor het onderhoud? Geen probleem. Wij houden elke week of maand je website up-to-date en doen waar nodig aanpassingen. Zo vaak als het nodig is. Zo zorgen we dat alle plug-ins en je theme blijven werken in de best mogelijke versies. Hierdoor blijft je website ook goed beschermd!

Wil je ook beginnen met WordPress? Lees dan eens de blog van Jordy door. Meer informatie over webrealisatie? Neem dan contact op!